Hos 4 spar kan du spara pengar med 10% ränta. Om du vill ha dina pengar tillgängliga utan bindningstid kan du spara för 6,5%. Kan du tänka dig att binda pengarna i 1 år får du 8% och binder du i 3 år får du högsta sparräntan på 10%.

Högsta räntan på 4spar

Om du vill ha tillgång till dina pengar omgående kan du som ovan nämnt spara till 6,5% ränta. Du får då dina pengar på 3 bankdagar från det att du begärt detta. Du kan sättta in minst 1 000 kr och max 50 000 kr på det här alternativet. Räntan för det här alternativet är rörlig.

Binder du dina pengar i 1 år får du ut ränta plus insatt kapital på förfallodatumet. Minsta insättningsbelopp är 1 000 kr och max är 50 000 kr.

Har du möjlighet att avstå från dina pengar i 3 år så erbjuder 4spar högsta sparräntan som är en ränta på 10% där kapital och ränta utbetalas på förfallodatumet. Minsta insättningsbelopp här är 10 000 kr och maxbelop 50 000 kr.

Räntorna ovan gäller för en specifik tidpunkt, så var säker att dubbelkolla med 4spar innan du börjar spara så du vet vad räntan i just det tillfället är.

Besök 4spar och spar till en av marknadens högsta sparränta – Klicka här!

Det är bra att spara pengar på olika löptid. Viktigt att tänka på är att inte binda upp pengar som du vet att du vill använda inom en snar framtid. En del av pengarna du sparar kanske du ska ha till en solresa till sommaren vilket gör att det kan vara dumt att binda de pengarna i 1 eller 3 år. Om du däremot också sparar på lite längre horisont så är det ett perfekt tillfälle att välja den högsta sparräntan och få 10% på det kapitalet. Fördelen med att spara på sparkonto är att du vet hur mycket pengar du får vid ett visst tillfälle jämfört med om du sparar i fonder och aktier då värdet på dessa kan variera från tid till tid. Det är  bra att spara i båda formerna. Det är bara att se till att du spar pengarna på rätt sätt utefter hur du tänkt använda dem. Så allt från att spara på vanligt lönekonto kortsiktigt till att välja högsta sparräntan hos 4spar samt att spara i aktier och fonder är bra.