Du kan enkelt se hur mycket in månadskostnad blir om du köper för ett visst belopp samt bestämmer återbetalningstiden genom att använda L’EASYs lånekalkylator. Där får du ett totalpris på levererad produkt. I lånekalkylatorn redovisas tydligt vad den totala kreditkostnaden blir samt vad den effektiva räntan är.

Låna utan säkerhet till vad du vill hos L’EASY

Du kan låna pengar till vad du vill. Låna till en Resa, semester, dator eller TV.

L’EASY grundades år 1985 och har köpt Thorns verksamhet i Danmark, Sverige och Norge. L’EASY har egen försäljning där produkter så som vitvaror, TV, DVD, Audio, PC och mobiltelefoner går att köpa eller hyra.

Hos L’EASY kan du välja själv om du vill betala kontant eller välja en finansieringslösning.

På LEASYs hemsida finner du ett urval av kvalitetsprodukter och du kan där få vägledning och råd inom de olika produktområdena. Beställ direkt från L’EASYs webbutik. Du får produkterna levererade hem och installerade. Du har 14 dagars returrätt från leveranstillfället.

 

L’EASY HISTORIA

På 1980-talet fanns det 2 företag i Danmark som hyrde ut TV- och videoapparater  till danska kunder via ett butiksnät.. Det var TeleRent och D:E:R.

Den då 21 årige mannen Niels Thorborg som studerade ekonomi i Odense såg detta och funderade samtidigt över varför de bara hyrde ut TV och video samt om butiksnätet som de befintliga leverantörerna hade verkligen vad nödvändigt.

Niels tyckte att det borde finnas ett intresse för att hyra ut även vitvaror och härmed föds iden om uthyrning av tvättmaskiner via telefon.  Niels drar igång denna verksamhet på hobbybasis, men bestämmer sig ganska snart att syssla med detta på heltid istället för sina studier.

I augusti 1985 bildades firman VaskRent och 1992 ändrade firman namn till L’EASY. I samband med detta utvidgades produktsortimentet.

År 1998 introducerade L’EASY i Sverige och 2001 lanserades L’EASY i Norge.

L’EASY köper sedan år 2005 Thorns danska dotterbolag D:E:R och i november 2006 köper L’EASY Thorn i både Norge och Sverige.

Niels Thorborg äger fortfarande firman och L’EASY omsätter idag ca 1 miljard danska kronor och har 450 anställda.