Freedom Finance startade under namnet Bolåneservice 1999. Freedom Finance Group köper Bolåneservice 2003 och namnet ändras då till Freedom Finance Kreditservice AB som finns förutom i Sverige även i England, Irland, Norge och Spanien.

Lägg om dina dyra lån – spara tusenlappar! Freedom Finance

 

Freedom Finance är skickliga på att förmedla det lån på marknaden som passar din situation bäst. De har erfarna rådgivare som du kan tala med när du ska ta ditt lån så att du får rätt hjälp.

Privatlån – Klicka här!

Bolån – Klicka här!

Billån – Klicka här!

Spar tusenlappar med Freedom Finance

Genom att använda Freedom Finance kan du spara tusenlappar per år genom att de hjälper dig till det bästa möjliga lånet baserat på lånegivarnas regler. För att kunna låna ska du ha en årsinkomst på minst 55.000  kr per år och vara minst 18 år. Dessutom ska du ha fast bostad och vara skriven i Sverige. Det högsta belopp du kan låna är 350.000 kronor med en återbetalningstid på 15 år.

Det finns vissa avgifter som tillkommer när du lånar pengar så lika bra att ha koll på hur mycket dessa avgifter är på. Avgifterna är uppdelade så att det finns en avgift för själva uppstarten av lånet vilket i det här fallet kallas för öppningsavgift och denna avgift varierar beroende på vilken lånegivare som anses vara bäst för just dig.

I vissa fall tillkommer även en aviavgift. Det som avgör om det adderas en aviavgift är hur du väljer att sköta dina avbetalningar av lånet. Exempelvis om du betalar via autogiro så slipper du aviavgiften. Betalar du däremot via faktura så tillkommer en avgift för det.

Avgifter:

  • Öppningsavgift: 0-625 kr beroende på vilken lånegivare du använder
  • Aviavgift för faktura: 0-35 kr beroende på val av lånegivare
  • Aviavgift för autogiro: Uppgift saknas för tillfället

Besök Freedom Finance – Klicka här!