Hos bank kan du låna upp till 350.000 kr med deras Banklån utan säkerhet och dolda avgifter. Du kan även ta billån mellan 40.000 och 350.000 där du kan få en något lägre ränta än Banklånet. Hos Ikanobank.se kan du även samla alla dina lån så att du istället för att ha lån på flera olika ställen istället lägger ihop alla lånen på ett och samma ställe.

Du kan även låna pengar till bostad hos Ikano bank. Kontakta Ikanobanken om du funderar på att lägga om dina befintliga lån för att se vad de kan erbjuda för ränta. Ikano erbjuder lån om du vill köpa villa, bostadsrätt eller ett fritidshus.

När du ska börja se dig om efter att köpa bostad är det en bra ide att du börjar med att ansöka om lånelöfte. Då får du reda på hur mycket du får låna till samtidigt som du kan fundera över hur mycket du också faktiskt vill låna. När du köper boende så innebär det att köpet kommer påverka din ekonomi i lång tid framöver det är därför viktigt att du vet hur det kommer påverka dig och då är det bra om du har tänkt igenom hur stor del av din inkomst du vill lägga på ditt boende.

Ikano Bankens kundservice har generösa öppettider. Här kan du se hur du kontaktar dem via telefon och mail.

Ansök om lånelöfte och bolån – Klicka här!

Du kan enkelt ansöka om lån online hos Ikano genom att använda bank ID.

 Besök Ikano Bank och ansök om lån – Klicka här!

Besök Ikano Bank och Spara pengar – Klicka här!

Ikano Bank har 3 affärsområden som är Privat, Säljfinans, och Företag. Affärsområdet privat är där tjänster så som lån, bolån, sparande och kreditkort erbjuds till konsumenter. Säljfinans innebär säljstödjande tjänster och Företag är finansiella tjänster till återförsäljare som vänder sig till företagskunder.