Hos Compricer kan du jämföra villkor och tjänster från mer än 350 företag. Du finner jämförelser från de stora välkända företagen likväl från nya aktörer på marknaden. Compricer.se är helt gratis för dig som konsument då de tjänar sina pengar från de aktörer som de jämför och rekommenderar till dig som konsument. Compricer startades år 2005 för att erbjuda en en tjänst för att kunna jämföra produkter och tjänster för din privatekonomi. Compricer är oberoende vilket innebär att de inte är kopplade till någon särskild bank eller försäkringsbolag.

Så här fungerar Compricer

Hos Compricer kan du jämföra priser och villkor på en rad tjänster. Däribland märks bollån, privatlån, billån, sparkonton, handel med aktier, kreditkort, bredband, mobilt bredband, digital-tv, el, pension, mobiltelefoni, försäkringar för bil, hem, vill, mc, båt samt övriga försäkringar.

Compricer håller koll på aktuella erbjudanden på marknaden och ger dig råd om hur du till exempel ska gå till väga hur du ska tänka när du ska förhandla om din borränta.

När du ska göra en sökning hos Compricer så gör du det i 3 steg

1. Välj den kategori som du är intresserad av att jämföra och fyll i dina uppgifter och dina behov och gör din SÖKNING. Ju mer detaljerad du är när du fyller i dina uppgifter desto större är sannolikheten att du hamnar rätt snabbt.

Välj kategori och fyll i låneansökan hos Compricer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. När du gjort din SÖKNING så kommer du att kunna jämföra priser från olika aktörer.

3. Välj din leverantör och genomför ditt köp eller byte. Vissa tjänster så som elavtal och lån kan du byta direkt hos Compricer medan vissa tjänster slutförs hos respektive företag.

När du väl har gjort din sökning så är det bra att tänka på att det inte alltid är bäst att gå efter den leverantör som har lägsta priset. Faktorer så som bra kundservice kan vara en sån sak som kan motivera att du väljer en aktör med något högre pris än den som det absolut lägsta priset.

Besök Compricer – Klicka här!