På Pengos kan du låna via websidan www.pengos.se, via sms eller en mobilapplikation. Du kan låna mellan 500 kr upp till 1000 kr under 15 dagar, 30 dagar eller 90 dagar.

På Pengos hemsida kan du enkelt med hjälp av deras lånekalkylator se hur mycket ditt lån kommer kosta dig beroende på hur länge du vill låna och vilket belopp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att låna via hemsidan är enkelt och du kan direkt få svar på din skärm. Som ny kund kan du låna upp till 2000 kr. Du ska fylla i ditt förnamn och efternamn. För att kunna göra klart din ansökan behöver du ange din e-mail och även bekräfta denna. Det är för att Pengos ska vara säkra på att information ska komma till rätt mottagare. Övriga personliga uppgifter ska du också lämna så som telefonnummer, mobilnummer, personnummer, den bank du använder, kontonummer med clearing nummer, info om din och ditt hushålls ekonomi, identifikationssätt samt godkännande av villkor. Om du inte har något hemtelefonnummer så anger du ditt mobiltelefonnummer.

Hos Pengos kan du få tillbaks 30% av räntan. Det innebär egentligen att räntan är avdragsgill så du kan dra av 30% av räntan när du gör din årliga skattedeklaration. Pengos skickar in kontrolluppgifter till Skatteverket varje år du behöver själv inte tänka på att göra det.

Pengos anger alltid kostnaden för att låna i kronor på ett tydligt sätt så att du vet hur mycket det kommer att kosta. Du betalar en fast kostnad på lånet. Den fasta delen på lånet beror på hur mycket du lånar och hur lång tid. Ett vanligt begrepp när pengar lånas är att använda begreppet effektiv ränta. Detta kan som privatperson och konsument vara något svårt att förstå så Pengos har valt att ange en fast kostnad på vad ditt lån kommer att kosta dig. Pengos anger även den effektiva räntan i en tabell där du kan se hur mycket den fasta kostnaden är beroende på löptid på lånet och lånebeloppet samt att du kan se den effektiva räntan. Fördelen med att de visar den effektiva räntan är att du kan jämföra med andra lån som kanske har en annan prissättningsmodell.

Som ny kund kan du låna 500 kr till 0% ränta. Anök om lån hos Pengos – Klicka här!