Marginalen Bank kan du hitta och skaffa kreditkort för alla tillfällen. Korten kan användas dels genom att pengarna dras direkt från ditt bankkonto när du handlar eller så kan du välja att det du handlar på kortet dras direkt via kreditkort/kreditkontot. Och ska du åka på resa kan du även använda dig av Marginalens bank så kallad Traveller-kortet, kortet du kan handla resa till vilken destination du vill.

Följande kort kan du välja mellan.

 

 

 

 

För att ansöka om korten måste du först uppfylla samtliga krav. Du ska vara minst 20 år gammal, du ska inte ha några betalningsanmärkningar och du ska ha en fast årsinkomst på minst 120 000kr.

Blir du kortkund hos Marginalen bank kan du även ta del av de aktuella korterbjudanden som finns för var och en av korten. I form av rabatter och speciella erbjudande för just Marginalens bank kunder.

Som befintlig kortkund kan du gå in här och läsa mer om de aktuella korterbjudande som finns idag!

Marginalen Classic kort

 

 

Marginalen Classic är ett kreditkort med ett kreditutrymme på upp till 60 000kr. Kortet har ingen årsavgift och heller inga uppläggningsavgift. När du handlar med kortet har du upp till 54 dagars räntefri kredit.

Du kan även sätta in pengar på kortet, lika mycket som du har beviljats och en hög sparränta med 2% kommer att tillgodoräknas på det beloppet du har valt och sätta in. Marginalen Classic kortet är kortet som fungerar på samtliga ställen där VISA accepteras. Med kortet kan du även ta ut pengar på uttagsautomater till en avgift på 35 kr per uttag.

För att få ett Marginalen Classic kort ansök här! 

Priser och villkor på Marginalen Classic

  • Ingen årsavgift
  • Ingen uppläggningsavgift
  • Administrativ avgift tillkommer med 25 kr per månad
  • 25 kr per uttag i bankautomat
  • 50 kr per år för ett extrakort.

Marginalens Classic kortet används av den statliga insättningsgarantin och omfattar samtliga belopp som går upp till 100 000 € per kund. Och inom tjugo arbetsdagar från den dag då insättningsgarantin trätt in betalar Riksgälden.

Här hittar du mer info om fullständig prisinformation gällande kortet Marginal Classic.

Marginalen Gold kort

Marginalen Gold kortet är ett kreditkort med ett kredit utrymme mellan 15 000-200 000kr. Kortet fungerar på samtliga ställen där Visa accepteras. Med marginalen Gold kortet får du rabatt så som 15% rabatt på ca 500 restauranger i Europa och upp till 60 % rabatt i ca 100 000 hotell runt om i världen. Här hittar du mer info om vilka restauranger och hotell rabatten gäller.

 Marginalen Traveller kort

 

 

Marginalen Traveller kortet är kortet som fungerar både som betal- och kreditkort. Du får resebonus på allt du handlar, här förvandlas var sjunde krona till en bonuspoäng, alltså alla dina inköp ger dig poäng som senare kan bytas mot resor.

Marginalen Traveller kortet har ett kreditutrymme mellan 15 000kr – 1500 000kr. Kortet fungerar på samtliga ställen där MarsterCard accepteras. I kortet ingår reseförsäkring, en Hole in one försäkring och en hel del rabatter på utvalda hotell och restauranger världen över! När du handlar med kortet har du upp till 54 dagars räntefri kredit.

Ett exempel på hur du poäng systemet fungerar;

Om dina totalt inköp med kortet hamnar på 7 000kr varje månad kan du samla ihop ca 1 000 poäng varje månad. Och skrapar du ihop ca 12 000 poäng inom ett år har du då tjänat in en resa till vilken nordiskt huvudstad du vill! Med Marginalen Traveller kortet kan du även ta del av specialkampanjer som gör dig fler möjligheter och skrapa ihop ytterligare poäng och på ett snabbare sätt tjäna in din gratis resa.

Fler sätt och tjäna in extra poäng är att du skaffar fler kort, (extrakort till familjemedlemmar) på så sätt är ni fler som handlar på samma konto och därmed kan ni skrapa ihop ännu fler poäng. Man kan även tipsa en vän om Marginalen kortet och när din vän ansöker om marginalen kortet får du 3000 poäng på ditt kortkonto samtidigt som din vän får ett halvårs fri årsavgift.

För att ansöka om Marginalen Traveller kortet klicka här!

Med Marginalen Traveller kortet kan du ta ut pengar på samtliga automatuttag för en avgift om 35 kronor per uttag. För kortet tillkommer inga administrationskostnader dock en årsavgift om 375 kronor per år och 50 kronor per år för varje extrakort.

För ytterligare information om priser och villkor läs här!