BIGBANK öppnade upp i Sverige under 2012 och är specialiserade på konsumentkrediter för privatpersoner. Det är enkelt, lätt att förstå och flexibelt.

Det är enkelt att ansöka om lån hos BIGBANK och alla är välkomna med sina ansökningar. Hos BIGBANK behandlas ansökningarna snabbt och det ges snabba beslut om långivning. Här tillämpas principen om ansvarsfull utlåning.

Hos BIGBANK kan du låna mellan 10.000 kr upp till 100.000 kr. Även du som inte är svensk medborgare kan låna hos BIGBANK om du har haft uppehållstillstånd i mer än 3 år i Sverige.

Lånevillkor hos BIGBANK

  • Du ska vara minst 20 år gammal
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Uppehållstillstånd i Sverige sedan minst 3 år
  • Fast årsinkomst om minst 120 000 kronor
Du kommer snabbt igång med din låneansökan här!

Flexibla lån hos BIGBANK

För att erbjuda sina kunder flexibilitet så erbjuds olika återbetalningstider och du kan betala tillbaks lånet snabbare än vad du först bestämt. Det vill säga innan det det är planerat att din återbetalning ska vara klart.

Ansök om lån upp till 100.000 kr – Klicka här!
Låna upp till 100.000 krLåna upp till 100.000 krLåna upp till 100.000 krLåna upp till 100.000 kr

Du kan även göra en lånekalkyl innan du sätter igång så att du vet hur mycket din månadskostnad blir. Månadskostnaden varierar beroende på hur stort belopp du lånar samt hur lång tid du väljer att betala tillbaks detta belopp på. Det till kommer en administrationsavgift utöver den kostnaden som anges på 35 kr per månad.

BIGBANK erbjuder support per telefon, e-mail, Skype och Chat:

Mail, Telefon, Skype, Chat

 

 

 

 

 

Du kan läsa mer om vilka kostnader BIGBANK har om du går till Om Lånet och sen till Service avgifter.

BIGBANK tillämpar som tidigare nämnt principen om ansvarsfull utlåning. Du kan göra ett test på deras websida om du är osäker på om du bör ta ett lån eller inte. Det gör du under Om Lånet och sen Låna Klokt. Där ställer de ett antal frågor och om du svara JA på någon av frågorna så bör du tänka efter en extra gång innan du lånar. Ett lån är något som ska betalas tillbaks och det är viktigt att du har de förutsättningar som krävs för det för att det ska bli lyckosamt. Nedan är några exempel på frågor du ska besvara:

  • Löper du eller någon i familjen risken att bli uppsagd?
  • Tar du varje månad lån från familj, vänner eller låneföretag?
  • Gör du ofta spontana och dyra inköp över dina tillgångar?

Besök BIGBANK – Klicka här!