Lånesidan är sidan där du på ett snabbt och enkelt sätt kan hitta information om lån. Här kan du även få hjälp med och hitta rätt bank eller kreditinstitut där du kan låna pengar helt beroende på om du är ute efter privatlån, billån eller bolån.

Du kan snabbt och enkelt ansöka om lån direkt via nätet. Kraven för att du ska kunna låna pengar varierar mellan de olika bankerna och kreditinstitut. Därför har vi här samlat ihop information om några av de olika alternativ som finnsoch på så sätt hjälpa dig och hitta rätt lån för dig.

Lånesidan är endast en informationssida om de olika tjänster om lån som banker och kreditinstitut har och erbjuda. Om du har frågor om din låneansökan ber vi dig därför kontakta banken eller kreditinstitutet direkt.

Du måste själv via kontakt med lånegivaren se till att du är medveten om vad de aktuella kostnaderna och räntorna är då detta kan ändras så pass snabbt så att det inte är helt uppdaterat på Lånesidan.

Se till att låna så att du kan betala tillbaks.  Till exempel om du är arbetslös eller om du eller någon i familjen löper stor risk att bli arbetslös så är det vanligen bäst att avstå från att låna pengar. Att låna pengar går snabbt, men de ska också återbetalas en dag och ju längre tid du lånar desto mer pengar kostar det dig som konsument i form utav räntekostnader och olika typer av administrationsavgifter och diverse förlängningsavgifter som kan uppstå vid förlängning av återbetalningstiden.

Har du frågor eller synpunkter kan du kontakta oss på: kontakt@lanesidan.se

Länkar