Lendo är Sveriges ledande oberoende låneförmedlare. När du skickar din låneansökan till Lendo görs en kreditupplyssning och du får snabbt svar från de olika bankerna som erbjuder den lägsta låneränta och villkor för just dig.

Du kan låna upp till 350.000 kr på Lendo och du kan använda pengarna till lånet till vad du vill. Tänk på att det kan vara ett bra tillfälle att se över om du kan få ner dina kostnader på befintliga lån även om du bara tänkt låna nya pengar till en bil.

Låna pengar fr 4,25%! Låna upp till 350,000 kr enkelt via Lendo.Klicka Här!

Använd deras lånekalkylator och välj belopp och återbetalningstid för att se vad din månadskostnad blir.

Låna på Lendo

Lös dyra lån på Lendo

Så här ser lånekalkylatorn ut som finns på www.lendo.se. I det här fallet så är 150 000 kr valt och en tidsperiod på 10 år vilket ger en månadskostnad på 1580 kr med en exempelränta på 4,85%. Räntan sätts individuellt och kan bli högre eller lägre. Den lånekostnaden som anges är därmed ungefärlig, men ger en bra bild för vad månadskostnaden kommer att bli.

 

Låneansökan på Lendo:

 

Ansök om lån hos Lendo

Ta reda på vilket lån som är bäst för dig

Det första fältet är det fält där du fyller i det belopp du vill låna som är till när du vill ta nya lån. Det vill säga om du till exempel vill låna 300 000 kr till en bil så skriver du i 300 000 kr i det fältet. Om du vill lösa dina lån lämnar du det fältet tomt. Om du ska lösa lån så fyller du i information om dina andra lån och väljer önskad återbetalningstid och anger om anger om du har någon medsökande. Om du inte har några andra lån som du vill lösa eller om du inte vill lösa dina andra lån lämnar du fältet tomt.

Tänk på att det kan vara bra att passa på att se över alla dina lån även om du endast tänkt ta ett nytt lån då det kan finnas besparingar att göra på det.

 

När du fyllt i de här uppgifterna har du kommit en bra bit. Nu är det bara kvar att fylla i ditt personnummer, telefonnummer och e-post samt vad du arbetar med, hur du bor och hur din familjesituation ser ut för att sedan klicka dig vidare. Innan du skickar in ansökan ska du godkänna Lendos regler och villkor.

Ansökan för att lösa dina lån

Lös dina lån på Lendo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Låna pengar på Lendo – Klicka här!