Hos Villabanken kan du låna mellan 70.000 kr och 350.000 kr. Du kan till exempel låna till topplån, renovering, ny bil eller bergvärme. Vad behöver du låna till?

När du tar ett lån via Villabanken bjuder de på ett års medlemskap i Villaägarnas Riksförbund till ett värde av 380 kr. Villaägarnas riksförbund är politiskt obunden med målsättning att villaägare i Sverige ska kunna uppfylla sina drömmar till lägre kostnad. Det är ett års medlemskap och ingen bindningstid utöver detta. Du kan därmed säga upp ditt medlemskap efter ett år om du så skulle önska.

Klicka här så kommer du direkt till låneansökan som du kan se hur den ser och fungerar nedan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När du är villaägare kan du låna förmånligt hos Villabanken. Du kan låna mellan 70000 och 350000 kr. Det är inga aviavifter och du får personlig vägledning och handledning.

Du börjar att fylla i ansökan genom att du anger vad ansökan avser samt om du har någon medsökande. Du kan till exempel ansöka om lån och ha din fru eller sambo som medsökande.

Efter detta skriver du i vilket belopp du vill låna och under vilken period du vill betala tillbaks det på.

Nu har du kommit ner till de fält där du skriver in namn, personnummer, e-mail och telefonnummer. Du anger också vad du arbetar med, hur du bor idag, om du är gift, singel eller sambo och om du har några barn. Du får också ange månatlig kostnad för eventuella studielån. Du fyller även i till vilket ändamål som du vill använda pengarna till.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anledningen till att du behöver ange till vilket ändamål du ska ha pengarna är att penningtvättslagen ställer dessa krav på banken. Banken behöver ha god kännedom om sina kunder och affärsförhållandet till sina kunder. Alla uppgifter behandlas konfidentiellt.

Efter detta fyller du i eventuella övriga uppgifter och godkänner de allmänna reglerna och villkoren samt att Villabanken gör en kreditupplysning och klickar dig vidare genom att klicka på den oranga knappen där det står ”Skicka Ansökan”.

Besök Villabanken och ansök om lån – Klicka här!